Dobra teta logo božični

Nova delavnica Pri Dobri teti: My Mommy and Me

Zima že trka na vrata. Ni lepšega kot oditi vsaj za nekaj časa izven svojega doma in najti prostor, kjer se aktivno družite z ostalimi mamicami ter otroki podobne starosti.

Pridružite se delavnicam »My Mommy and Me« in izkoristite prednosti dvojnega jezikovnega okolja. Poleg tega si boste ustvarili čudovite, nepozabne spomine.

Dobimo se vsak torek pri Dobri Evi, 16:15 - 17:00

Prva leta so najboljši čas, da se vaš otrok spozna z angleščino, saj je učenje drugega jezika enako zahtevno kot učenje prvega. Otroku boste pomagali pri vključitvi v socialne situacije, hkrati boste pa izkoristili priložnost in spoznali druge mamice, s katerimi si lahko izmenjujete uporabne nasvete in ideje. Dobrodošli so tudi očki.

Izkusite glasbeno doživetje!
Bodite pripravljeni peti pesmi, kot so na primer »Wheels on the Bus«, z ostalimi udeleženci in se osmešiti z izvajanjem različnih gibov. Vaš otrok bo navdušen! To je najboljši način kako otroka istočasno spoznati z gibanjem in jeziki.
Pridobite nove ustvarjalne ideje!
Obstaja en čudovit razlog zakaj svojega malčka pripeljati na likovne delavnice - nered ostane pri nas in ne v vašem stanovanju! Glavni cilj pri tej starosti ni nikoli v končanem izdelku, vendar v procesu izdelovanja. Mi vas bomo vodili pri izdelovanju prelepih izdelkov, ki jih boste lahko odnesli domov v trajen spomin.
Izboljšajte gibalno koordinacijo svojega malčka!
Preproste gibalne vaje so pomembne za izoblikovanje otrokove koordinacije in izboljšanje gibalnih sposobnosti. Izvajali bomo zabavne vaje, ki jih lahko s svojim otrokom izvajate tudi doma. Po koncu tovrstnih delavnic je počitek bolj ali manj zagotovljen.

Delavnice bodo potekale pod vodstvom Nadire Karim, Native English Speaker.
Dobimo se vsak torek Pri Dobri Evi, Ulica Lojzeta Hrovata 4b, Kranj med 16:15 - 17:00 uro.

AnglescinaZazacetnike

Vas zanima več ali bi rade preizkusile? Prijavite se pri vzgojiteljici vašega otroka, preko e-maila info@dobrateta.si ali preko telefona 030 293 419.

Arhiv novic