Dobra teta logo božični

Vodstvo

V kolektivu smo mlade, energične in izkušene vzgojiteljice ter pomočniki, z vsem srcem predani svojemu delu. Vsak dan se iz malčkov trudimo izvabiti nasmejano energijo in motivacijo za igro ter ustvarjanje, s poudarkom na celostnem razvoju socialnih, čustvenih, gibalnih in ustvarjalnih sposobnosti. Poseben poudarek damo na individualni razvoj osebnosti in sposobnosti otroka, saj je vsak otrok edinstven in neponovljiv.

Jana Fleišer, direktorica

janaRecentPhoto"Kjer je volja, je tudi pot."

Devet let je bogatila svoje izkušnje in se kalila na področju vodenja projektov, reorganizacije podjetja, vodenja zaposlenih, kadrovske politike, skrbništva nad ključnimi kupci / dobavitelji ter strateškem svetovanju vodstvu podjetja.  Splet naključij v povezavi z lastnimi željami po rasti jo je kasneje zanesel v  podjetniške vode - osnovala je Zasebni vrtec Dobra teta in samostojno pot, ki jo v lastnem podjetju živi in udejanja že od leta 2011. Za odlično delo v svojem mladem podjetju Zasebni vrtec Dobra teta je v letu 2014 pridobila naziv Mlada podjetnica leta.

Z užitkom spremlja razvoj podmladka, pa tudi svoje ekipe v enotah Dobre tete. Svojemu delu se posveča z vsem srcem in predanostjo, njena ekipa je z leti postala del njene družine. Njen cilj je pomagati družinam do čim bolj kakovostnega življenja in otrokom omogočiti okolje, kjer se bodo lahko neobremenjeno razvijali ter na kreativen način spoznavali svet in sebe. »Tudi starše hočemo poučiti o kakovostni vzgoji in jih čim bolj interaktivno vključiti v naše dejavnosti. Za nas so neprecenljiv vir informacij in podpore,« rada poudari.


Brigita Ličen, pedagoška vodja

IMG 20200528 064733 1

Sem ponosna mamica dveh otrok, tako da zelo dobro vem, kaj je staršu pomembno, ko otroka zaupa nekomu v varstvo. Že od malega sem vedela, da bo moje življenje obdano z otroškimi nasmehi, njihovo iskrenostjo in srčnostjo. Ker vedno sledim svojim ciljem, sem leta 2010 zaključila študij na Pedagoški fakulteti v Ljubljani in pridobila naziv diplomirana vzgojiteljica predšolskih otrok. Izkušnje sem si nabirala na raznih letovanjih, kot prostovoljka, v vrtcih in seveda preko različnih strokovnih izobraževanj in usposabljan.

V tem času sem pridobila tudi naziv mentorice, svojim sodelavcem rada priskočim na pomoč, jim svetujem pri delu, izzivih, s katerimi se soočajo in se tako učimo eden od drugega. Skrbim in spodbujam ves kolektiv, da pri svojem delu nadgrajujemo svoje pridobljeno profesionalno znanje in vnašamo nove, sodobne pedagoške pristope, katere spoznavamo na naših rednih strokovnih izobraževanjih.

Stremim k temu, da otrokom omogočimo in ustvarimo okolje, ki zagotavlja občutek varnosti, zaupanja, slišanosti, pripadnosti in posledično spodbuja njihov vsestranski razvoj. V našem vrtcu vsak otrok dobi priložnost, da se izrazi kot posameznik in naša naloga je, da mu pomagamo razvijati njegove potenciale ter krepimo njegovo samozavest tudi na šibkejših področjih.

Zavedam se, da ste tudi vi kot starši zelo pomemben člen. Zato si želim, da z vsakim izmed vas zgradimo trikotnik zaupanja in povezanosti OTROK – MI – VI. Skupaj sodelujemo in delamo v dobro vaših otrok, saj se zavedamo, da so prva leta življenja zelo pomembna za otrokov osebni razvoj in mi smo eni izmed prvih, ki otroka pripravljamo na življenje.

Pri nas skupaj sodelujemo in delujemo kot ena velika družina.


Anja Smolnikar, pomočnica direktorice

Aanja23

 "Vse naše sanje se lahko uresničijo, če le imamo pogum, da jih udejanjimo." (Walt Disney)

Prihajam z obrobja Ljubljanskega barja in obožujem kulturo, naravo, živali in ljudi, zlasti pa me osrečuje iskren otroški smeh, igrivost in radovednost. Imam dve hčerki, ki naju z možem ne samo osrečujeta in povezujeta, temveč naju vsak dan naučita nekaj novega. Že kot majhna deklica sem sanjala, da bom imela svoj vrtec. Tudi v svojem domačem okolju sem iskala možnosti, da bi uresničila svoje sanje. Nekega dne me je poklicala Jana in povabila v svojo ekipo. Brez oklevanja sem se pridružila, saj me delo z otroki in delovanje v njihovo najvišje dobro izredno veseli. Menim, da so otroci iskrena, čuječa bitja, ki smo jih lahko z dobrim zgledom najboljši učitelji in njihov napredek se pokaže zelo hitro, pa tudi nazorno.

Neskončno me zanima in se z veseljem poglabljam v področje psihologije, otroškega razvoja možganov in pozitivno mišljenje na splošno.

Trdno verjamem, da se moramo vsi truditi v odnosih z drugimi razmišljati bolj pozitivno ter v besedah drugih in njihovih osebnostih iskati najboljše.


Z veseljem smo na voljo za kakršna koli vprašanja z vaše strani ali vaših radovednih navihancev.

Dobite nas preko e-maila info@dobrateta.si, lahko pa nas tudi pokličete in se oglasite na obisk. Videli boste, kako malčki uživajo v našem varstvu.