Dobra teta logo božični

Prosta delovna mesta

Ponosni smo na svoj kolektiv, v katerem so mlade, energične in izkušene vzgojiteljice ter pomočniki, z vsem srcem predani svojemu delu. Vsak dan se iz malčkov trudimo izvabiti nasmejano energijo in motivacijo za igro ter ustvarjanje, s poudarkom na celostnem razvoju socialnih, čustvenih, gibalnih in ustvarjalnih sposobnosti. Poseben poudarek damo na individualni razvoj osebnosti in sposobnosti otroka, saj je vsak otrok edinstven in neponovljiv.

Naše najpomembnejše vrednote so sočutje, sodelovanje, samostojnost, igrivost in strokovnost. Otrokom znanja podajamo s spodbujanjem njihovega razmišljanja, tako da sami iščejo rešitve za probleme in izzive prihodnosti. Pri nas poudarjamo otrokov individualni razvoj, saj s tem otroci razvijajo lastno identiteto in pridobivajo samozaupanje. Obenem stremimo k temu, da bi otroke na razigran in poučen način popeljali na pot samostojnosti in odgovornosti.

Več o našem načinu dela z otroki, naši viziji in delu našega kolektiva si preberite tu >>

Si želite postati del našega kolektiva in ustvarjati živahni, igrivi in poučni svet pri Dobri teti? Oglasite se nam in se predstavite preko e-maila info@dobrateta.si

Preverite spodaj, kakšna so naša trenutno razpisana delovna mesta.

 

PROSTA DELOVNA MESTA 

  • diplomirana vzgojiteljica brez izkušenj (za razpis Učim se biti učitelj), za določen čas (6 mesecev) od 1.1.2021 - 30.6.2021. Prijave skupaj z življenjepisom nam lahko posredujete preko e-maila na info@dobrateta.si s pripisom "delovno mesto diplomirana vzgojiteljica" do ponedeljka, 12.10.2020. 

 

Logo ESS MKP

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada.
 
 Tudi v letu 2020 sodelujemo pri projektu Prva zaposlitev 2020 - na področju vzgoje in izobraževanja. 
Več o razpisu si lahko preberete tu

Prva zaposlitev: pomočnik vzgojitelja sem 2020

Zasebni vrtec Dobra teta d.o.o. in Zavod za kreativno varstvo Pri Dobri teti izvajata projekt »Prva zaposlitev na področju vzgoje in izobraževanja 2020«.

Razpis sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Gre za zaposlitve pomočnikov vzgojiteljev začetnikov ter učiteljev začetnikov starih do 29 let z namenom načrtovanega, organiziranega in strokovno vodenega praktičnega usposabljanja za samostojno vzgojno-izobraževalno delo v vzgojno-izobraževalnih zavodih.

 MIZS slika 2020