Dobra teta logo božični

Zbiramo igrače za Mariborski materinski dom

Že pred dvema letoma smo ponudili pomoč mamam v stiski, ki so se skupaj z otroki znašle v nezavidljivem položaju in se zatekle v Materinski dom. Z vašim neverjetnim odzivom smo uspeli zbrati mnogo uporabnih stvari, ki smo jim jih lahko podarili. Letos ponovno sodelujemo v božični akciji za Mariborski materinski dom in zbiramo nove ali še zelo ohranjene igrače, ki bi bile primerne za božična darila.

IMG 0341-658x493

V poštev pridejo tako darila za otroke kot darila za njihove mame.

Otroke smo povprašali, česa si želijo in vsak je lahko izrazil dve želji. V kolikor imate možnost, da bi jim podarili kaj izmed naštetega, se bodo neskončno razeselili. Fantiči si želijo predvsem avtomobile, recimo policijskega, tovornjaka, gasilca, Strelo McQueen. Deklice pa vse od znane risanke Frozen, Hello Kitty, Maša in medved, Tinki Binki, nekateri otroci si želijo tudi lego kocke, seveda pa pridejo v poštev tudi knjigice ali kakšne druge igrače.

Mame se bodo razveselile gospodinjskih propomočkov, ki jih bodo potrebovale ob osamosvojitvi. V poštev pridejo tako posoda, krožniki, kozarci, pribor, krpe, posteljnina, brisače ipd.

Vaše prispevke zbiramo do petka, 11. decembra 2015, oddate jih pa lahko vzgojiteljicam vseh oddelkov Dobra teta.

Arhiv novic