Dobra teta logo božični

Tetin pravljični nahrbtnik - ponovno vas vabimo k sodelovanju v tem šolskem letu

Dragi starši in otroci, 
s trdnimi koraki smo vstopili v novo šolsko leto in z veseljem vam sporočava, da bomo tudi letos organizirali projekt Tetin pravljični nahrbtnik. Lani ste nas navdušili s svojim sodelovanjem in komaj čakava, da ponovno vidiva vaše izpolnjene knjižice.
Tako kot lani bomo vsak mesec na naši Facebook strani objavili tri različne bralne kategorije. Kategorije bodo tematsko obarvane tudi glede na letne čase, dogodke v posameznih mesecih itd. Vaša naloga je, da doma ali v knjižnici izberete knjigo za vsako kategorijo in jo doma skupaj preberete.
 
Nekaj knjižnih namigov za vsako kategorijo in različne starosti bomo z vami vsak mesec delili tudi mi (FB), tako da kar brez skrbi. V knjižico nato v vsako prazno polje za posamezen mesec zapišete avtorja in naslov prebrane knjige ter dodate foto utrinek skupnega branja, otrok lahko nekaj nariše ... Beleženje prebranih knjig je tako čisto v vaših rokah.
 
K projektu lahko seveda povabite tudi stare starše, tete, strice - naj bo branje vsem v zabavo!
 
Projekt bo trajal od septembra 2024 do maja 2025. Vse družine, ki boste sodelovale v projektu in boste ob koncu projekta vzgojiteljicam oddale izpolnjeno knjižico prebranih knjig, prejmete vstopnico, ki jo boste lahko izkoristili v mesecu maju na tradicionalnem spomladanskem pikniku. Letošnja novost: ob koncu projekta bomo med vsemi oddanimi knjižicami izžrebali še enega nagrajenca ali nagrajenko, ki bo prejel/-a posebno nagrado. 
 
Za vsa dodatna vprašanja se lahko obrnete k Anji in sicer preko e-naslova: anja@dobrateta.si.
Želimo vam obilo zabave pri branju. :)

IMG 20240905 103030

 
 

Arhiv novic