Dobra teta logo božični

Zajčki in Medvedki v Logarski dolini

Te dni naši otroci skupaj s svojimi vzgojiteljicami preživljajo v naročju Logarske doline, kjer spoznavajo naravo, uživajo v čudovitem okolju in raziskujejo prekrasno okolico.

20170612 144043

Na pohodu so raziskali slapišče Palenk in se sprehodili po etnografsko - naravoslovni poti Logarske doline. Nekateri so prvič poizkusili gozdno kislico in se močno začudili, kako močnega okusa je na jeziku. Poslušali so zanimive zvoke, ki jih lahko slišiš v gozdu - daleč od mest in sodobnega hrupa in prisluhnili petju ptic. Spoznavali so različne vrste dreves in otipali raznovrstno skorjo, ki jo ima posamezna vrsta drevesa.

20170612 154533

Obiskala pa jih je tudi zgovorna pastirica Mica, s katero so imeli delavnico polstenja. Prav vsak si je lahko izdelal svojo sliko iz volne. Obiskali so tudi pravljični gozd in raziskovali njegove velike in male skrivnosti.

20170613 092224

Vseskozi je našim Zajčkom in Medvedkom pri pustolovščinah vladala igra in zabava, petje in ples ter obilo smeha. Obljubili so, da se še vrnejo v zeleni objem naše prekrasne doline.

Arhiv novic