Dobra teta logo božični

Prisrčno vabljeni na Spletni Dan odprtih vrat našega vrtca!

V spomladanskem času praviloma vedno odpiramo svoja vrata in vas povabimo na obisk, da pokukate v naše enote, spoznate naše vzgojiteljice in poklepetate z nami v živo.
Letos zaradi trenutnih razmer in ukrepov Dan odprtih vrat v taki obliki žal ni možen. Ker vam kljub temu želimo pričarati vsaj malo našega vzdušja in vam pokazati, kako zabaven je naš vrtčevski vsakdan, vas tokrat prijazno vabimo na Spletni Dan odprtih vrat Zasebnega vrtca Dobra teta.

Letos bo potekal v obliki video predstavitve s pomočjo aplikacije Zoom, kjer nas boste lahko spoznali in poklepetali z nami, odgovorili bomo pa tudi na vsa vaša vprašanja glede vpisa, delovanja naših enot, programa, … in seveda vsega, kar vas bo zanimalo! 😊


Dobimo se prihodnji četrtek, 18. februarja 2021 ob 17. uri!
Prijave na srečanje sprejemamo preko e-pošte anja@dobrateta.si do četrtka, 18.2., do 12. ure.

POZOR! Letos vam ponujamo nekaj čisto posebnega – virtualni sprehod skozi naše enote!

Želimo si, da bi imeli možnost pokukati prav v vse naše enote in začutiti naš utrip. Iz tega razloga smo za ogled vsake izmed naših enot pripravili simpatičen videoposnetek in prav vse bomo delili z vami!
Naš virtualni sprehod začenjamo z videoposnetkom naše enote Pri Dobri Tinci, ki je bila tudi naša prva odprta enota! Videoposnetek lahko že najdete na naši spletni strani! V dnevih, ki nas še ločijo od našega Spletnega Dne odprtih vrat, pa vam bomo vsak dan ponudili ogled druge enote. 

Capture 
Obilo užitka pri ogledu vam želimo,


Vaše Dobre tete

Arhiv novic