Dobra teta logo božični

Pejmo v hribe: Sv. Jakob nad Preddvorom

Prisrčno vas vabimo, da se udeležite našega drugega pohoda v okviru projekta "Pejmo v hribe", ki ne bo nikamor drugam, kot na lušten kucelj nad Preddvorom - Sv. Jakob.

Ko bomo grizli kolena, se prijetno družili, opazovali naravo in se sproščali na svežem zraku, se bomo spremenili tudi v prave raziskovalce, saj nas čaka posebno skrivnostna naloga. Naša Dobra Lučka je prav na tem hribu skrila skrivnostni predmet. Zato le pot pod noge in oči na peclje, saj ga mogoče uspe najti prav nam!

Pridružite se nam na pohodu na Sv. Jakob nad Preddvorom, ki bo to soboto, 30.11.2019 z odhodom ob 9:00 na makadamskem parkirišču pri Domu starejših občanov Preddvor.

74604695 2660910703955057 3825462933152858112 o

Se pa za Jakobom dviguje še en hrib, na katerem je osamljen gozdiček – Hudičev Boršt.
O tem, kako je nastal, govori legenda, ki vam jo v planinski koči Iskra z veseljem povemo. Tam bo tudi priložnost za počitek, klepet in čaj, naše najmlajše pa čaka nov žig za v knjižico (naj ne manjka v nahrbtniku, kajti vseh pet zbranih žigov na koncu prinese nagrado). Kdor se nam bo pridružil na novo, naj organizatorje pocuka za rokav in bo knjižico dobil. Vabljeni prav vsi, tudi tisti na štirih tačkah in z repki.

Udeležba je brezplačna, prevoz je v izvedbi staršev, ki se tudi pridružijo otrokom na pohodu. Vabimo torej tudi tiste, ki niste pri nas v varstvu, imate pa polno dobre volje in veselje do hoje v hribe!

Obvezna je le prijava - sprejemamo jih pri vzgojiteljicah ali na katja@dobrateta.si do petka, 29.11.2019.

Arhiv novic