Dobra teta logo božični

Želimo vam vesele praznike in srečno novo leto 2024

Drage mamice in očki, dragi naši otroci!

Praznično vzdušje je vse okoli nas in pravi trenutek je, da se za hip ustavimo, okoli sebe zberemo celo družino in zares uživamo v skupno preživetem času. Pa naj bo ob peki prazničnih piškotkov, ustvarjanju na tisoč in en način, izletu v okolico, druženju s prijatelji ali pa tudi večerni risanki skupaj z otroki na kavču. Važno je le, da smo skupaj, se imamo luštno in smo hvaležni za skupni čas da smo tu, tukaj in zdaj.

Z veseljem v srcu se oziram na vse prelepe trenutke in dogodivščine, ki smo jih v letu, ki se poslavlja, doživeli v vseh enotah z našimi malčki in vzgojiteljicami in se zavedam, da tega ne bi mogli brez vas, naši dragi starši. Iskreno sem hvaležna za vašo podporo pri vseh naših aktivnostih, vaš čas, trud, razumevanje in zaupanje, kar izkazujete na vsakem koraku. Zaradi vas je naša skupnost staršev tako močna in medsebojno povezana.

Želim vam igrive, z otroškim živžavom napolnjene praznične dni ter čudovit prehod v novo leto. Naj bo ta čas prežet z ljubeznijo, ljubečimi, toplimi trenutki in crkljanjem. 

Jana Fleišer

FB post DT zima 2023

Arhiv novic