Dobra teta logo božični

Šola za starše: Vrtec, šola, kariera | Vabljeni, da se nam pridružite

Dragi starši,

V tekočem šolskem letu smo se odločili, da se pridružimo pobudi Šole za starše v okviru Pozitivne psihologije za boljše življenje in tudi mi postanemo sponzorji - podporniki projekta. Tako smo podprli zaključno spletno predavanje zimskega cikla v okviru Šole za starše, ki bo to soboto in vas prisrčno vabimo, da se pridružite tudi vi.

Zaključno spletno predavanje Šole za starše bo potekalo pod naslovom Vrtec, šola, kariera, glavna tematika pa se bo sukala o poti otroka do samostojnosti.
Z nami bosta dr. Aleksander Zadel, klinični psiholog, oče štirih otrok in en najbolj priljubljenih predavateljev pri nas in Melita Joželj Nose, mojstrica komuniciranja, vodenja in upravljanja odnosov.

Odgovorila bosta na naslednja vprašanja:

  • Kaj je najpomembnejše pridobiti v vrtcu, znanje ali kreativnost?
  • Ali so v osnovni šoli res najpomembnejše ocene?
  • Ali bo odločitev za izbiro srednje šole in fakultete zapečatila mojo usodo?
  • Kako izbrati pravi poklic?
  • Kaj narediti, ko je vsega že konec? Ko imamo izobrazbo in službo, ki nam nista všeč?

Ne zamudite zanimivega predavanja in bodite z nami to soboto, 5. februarja, ob 18:30.
Predavanje je brezplačno in bo potekalo preko spleta. Trajalo bo približno eno uro, sledil mu bo pa še 15-minutni pogovor s predavateljema, ki bosta odgovarjala na vprašanja, ki jih boste lahko zapisali med komentarje na FB in YT.

Prijavite se lahko preko povezave >> https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfY2893l6h4MdfdKjSslEUTAQVgq3o-3Dtva05g0PablQ7lrA/viewform
Po prijavi boste na svoj e-mail dobili povezavo do predavanja.

Za več informacij o predavanju, predavateljih oziroma o Šoli za starše nasploh lahko obiščete spletno stran https://www.maratonpozitivnepsihologije.si/sola-za-starse.html#zadel
Prisrčno in toplo vabljeni!

zadel

Arhiv novic