Dobra teta logo božični

Ideje za aktivnosti z otroki v času karantene

Pretekli tedni so bili velika preizkušnja za vse nas, saj smo se nepričakovano znašli v situaciji, ki nam je nepoznana, s seboj je pa prinesla velike spremembe. Upamo, da ste uspeli ohraniti zdravje, uravnovesiti vse svoje aktivnosti ter da ste kljub vsemu še vedno dobre volje, energični in v vaši družini odmeva igrivi otroški smeh. 

Pri Dobri teti smo za vas v vmesnem obdobju zato pripravili številne aktivnosti in iskrive ideje, s katerimi si lahko popestrite dni, izpeljete pravi raziskovalni in gibalno obarvani izlet ali za kako urico zamotite svoje najmlajše z odlično ustvarjalno delavnico.

Poiščete jih lahko na podstrani “Dobra teta svetuje” (https://www.dobrateta.si/dobra-teta-svetuje), kjer smo jih v tem času največ umestili v sklop

Vabimo vas tudi, da sledite našemu dnevniku mamice Anje in njene družine, kako si krajšajo čas v obdobju izolacije: https://www.dobrateta.si/dobra-teta-svetuje/dnevnik-ostajamdoma

Odlične ideje lahko pridobite tudi na našem Facebook profilu (https://www.facebook.com/VrtecDobrateta/), kjer dnevno objavljamo zanimive ustvarjalne ideje, videoposnetke, gibalne izzive in ostale iskrice.

o1

Arhiv novic