Dobra teta logo božični

Pejmo v hribe: Tokrat na Sv. Katarino in Jeterbenk

Pred nami je čarobni december in že drugi pohod v okviru našega Pejmo v hribe! To soboto se bomo podali na Sv. Katarino in Jeterbenk.

Resda so se po teh poteh včasih sprehajali roparski vitezi, a teh že davno ni več. Bodo pa zato tam čarobna bitja iz pravljic, ki se bodo potikala tam prav na dan našega pohoda! Popestrila nam bodo čas s kakšno pesmijo, zdravo malico, pozornostjo ali "lumparijo". Če pa boste znali ugotoviti, iz katerih pravljic prihajajo ta bitja, bomo izvedeli prav kmalu.

pejmo

Dobimo se to soboto, 15. decembra 2018 ob 9h pri Osnovni šoli Topol.

Zgrabite pohodne čevlje, nahrbtnik in dobro voljo in se nam pridružite na novi nepozabni pustolovščini v hribe! Vabljeni vsi stari in mladi, tete in strici ter štirinožni prijatelji. Otroci ne pozabite svojih knjižic za žige (vseh pet žigov na koncu prinese nagrado), kdor pa se nam bo pridružil na novo, pa bo dobil svojo.

Pohod je brezplačen in se ga lahko udeležite tudi tisti, ki niste v našem vrtcu, seveda v spremstvu staršev. Prevoz do izhodišča je v izvedbi staršev in vsak starš je sam odgovoren za svojega otroka na pohodu.

Prijave so možne do petka, 14. decembra 2018 pri vzgojiteljici, na elektronski naslov katja@dobrateta.si ali pa preko spletnega obrazca, ki ga najdete na https://www.dobrateta.si/novice-aktualno/pejmo-v-hribe

Pejmo v hribe, novim dogodivščinam naproti!

Arhiv novic