Dobra teta logo božični

Pridružite se nam na otroški garažni razprodaji v Kovačnici!

kovacnica

Se vam po omarah doma valjajo otroška oblačila, obutev, oprema in igrače, ki so jih vaši malčki prerasli in nimate pojma, kam z njimi? Ni problema! Pri Dobri teti smo skupaj s Kovačnico skovali odličen načrt, kako se jih lahko znebite ali zamenjate za sveženj drugih.

Vabimo vas na Otroško garažno razprodajo v soboto, 8.10.2016
med 10-15:30 uro, v Kovačnico, Župančičeva ul. 22, Kranj

Ponovno se bomo zbrali na vrtu Kovačnice, raztegnili odeje in si prodajali, podarjali in izmenjevali stvari. Vendar tokrat IZKLJUČNO otroška oblačila, obutev, opremo in igrače.

Tudi tokrat bo za kavico, osvežitev in prigrizek poskrbel Kuharjev vrt, za slastne sladke dobrote Veganfres, vrtec Dobra teta pa bo zabaval najmlajše udeležence z ustvarjalnimi delavnicami – med drugim bomo izdelovali izdelke iz recikliranega materiala in poslikavali obraze.

Sodelovanje je brezplačno, vendar pa je prijava, zaradi lažje organizacije, obvezna. V prijavi obvezno navedite, ali boste za svoje predmete potrebovali mizo. Poleg tega vas naprošamo, da v kolikor je možno, prinesete svoje odeje, ponjave oz. podloge, na katere lahko zložite svoje predmete. Prijavite se preko emaila info@kovacnica.si.

P.s. Še dobra novica za vse, ki vam morda ne uspe priti prihodnjo soboto: Vrtec Dobra teta in Kovačnica začenjata z dobro tradicijo in obljubljata organizacijo razprodaje 2x letno ... spomladi in jeseni :).
V primeru slabega vremena bo Otroška garažna razprodaja prestavljena na 22. 10. 2016.

Arhiv novic