Dobra teta logo božični

Iskrena zahvala mamice, ki smo ji pomagali v dobrodelni akciji

Januarja smo z vašo pomočjo zbirali sredstva za mamico Ano, ki se je znašla v stiski. Ganjeni smo bili, ko smo pred kratkim dobili njeno zahvalo za vsa darila in pomoč.

Preberite si, kaj je z nami delila presrečna Ana:

 

Spoštovani starši, otroci in vzgojiteljice vrtca Dobra teta!

Zahvaljujemo se vam za vsa zbrana darila, ki ste jih zbrali za našo družino v januarski humanitarni akciji. Tega je res veliko! Zmerom sem ganjena, koliko dobrih ljudi je na svetu in kako so Slovenci radodarni. Starejša hči se je najbolj razveselila igrač (čeprav jih ima sama veliko še od prej), najmlajša kock, jaz pa hrane :). Tudi oblačila in kozmetika bodo prišli prav. Ker mi je nekaj oblačil premajhnih in nekaj prevelikih, jih bom delila naprej z dvema prijateljicama, ki sta brez služb, nekaj otroških (fantovskih) oblačil bo pa šlo rejniški družini iz Lj. Tako se bo vaša dobrota še pomnožila :).
Naj vam na kratko opišem kako je izgledalo naše srečanje Tok ženske 30. 1. 2018: zadnji trenutek mi je uspelo dobiti varstvo za starejšo hčero (mlajša je šla z menoj) in na poti proti Kranju sem razmišljala, kaj neki bo "presenečenje za vse", ki ga pripravljata Sara in Mateja (tako so me namreč zvabile na srečanje). Ko sva prispeli, je bila soba polna vrečk in škatel... Kako nenavadno! Meni ni nihče rekel, naj kaj prinesem. Hm... Dojenčici sem pripravila večerjo, počasi smo se zbrale in posedle, potem so se vse oči uprle vame... Kar solze so se mi udrle, ko je Mateja povedala, komu so namenili vse te škatle. Zvečer sem doma samo obsedela za mizo, se sladkala z eno izmed podarjenih dobrot in nejeverno zmajevala z glavo. Res ste me presenetili vsi skupaj! Hvala vam.
Želim vam, da bi vaši otroci bili predvsem zdravi in otroško navihani in zvedavi :D. In da bi vam odraslim uspelo "naloviti" karseda veliko trenutkov (z otroki in brez), ki se jih boste kasneje z veseljem spominjali...
Hvala še enkrat in lep pozdrav,
Ana
20180130 100744

Arhiv novic