Dobra teta logo božični

Obiskal nas je čisto pravi zdravnik!

Pred nekaj dnevi se je pri Muckih in Pikapolonicah oglasil pravcati otroški zdravnik. Na obisk je prišel Primož Herga, ki opravlja delo pediatra v UKC Ljubljana. Že cel mesec smo se nestrpno in pridno pripravljali na njegov prihod - skrbeli smo za naše dojenčke in ljubkovalne igrače, a se je žal izkazalo, da jih veliko vseeno potrebuje zdravniško pomoč. Sprva smo bili še malo plašni, saj se navadno obiska zdravnika vsak izmed nas kar malce boji. Vendar smo hitro spoznali, da je Primož zelo prijazen in prijeten otroški zdravnik.

zdravnik dobra teta

Z veseljem nam je priskočil na pomoč pri oskrbi in negi naših dojenčkov in ljubkovalnih igrač. Veliko izmed nas je zbralo pogum in samostojno stopilo k Primožu, da bi mu zaupali težavo našega dojenčka, otročka ali igračke. Nekateri izmed nas so pogumno dovolili, da jim je Primož oskrbel in povil glavo in na mesto bolečine prilepil veliko obližev. Naši ljubkovalni igrački Jagodi smo pregledali ušesa in ji predpisali recept, pogledali grlo, poslušali srce in stisnili injekcijo.

zdravnik dobra teta1

Vsem skupaj je obisk postal sproščena igra, ki se je nadaljevala še veliko dni kasneje - ko je Primož že zdavnaj odšel. Radi se spominjamo zdravnikovega obiska in velikokrat povprašamo, kdaj bo spet prišel kaj naokoli. Primož nam je med drugim velikodušno prinesel tudi veliko zdravniške opreme, ki nam bo pomagala pri oskrbi in negovanju naših dojenčkov in ljubkovalnih igračk tudi v prihodnje.

Veseli smo in hvaležni, da nas je obiskal in nas obogatil s čudovito izkušnjo ter novim znanjem.

Arhiv novic